Gelaatsverzorgingen

  • Gelaatsverzorgingen met de producten van Payot en Germaine de Capuccini

Een moment van ontspanning met zichtbaar resultaat. De huid ziet er strakker en gladder uit en heeft terug een jeugdige en frisse uitstraling. Bij de luxe verzorging worden een hoog geconcentreerd serum en masker aangebracht met intensief werkzame stoffen die de huid er strakker, gladder en jeugdiger laten uitzien. 

  • Klassieke gelaatsverzorging payot - 55€, duur 60 min.

Reinigen, lotion, peeling, vapozon, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, gelaatsmassage, crèmemasker (keuze uit hydraterend, kalmerend voor couperose, zuiverend of verstevigend crèmemasker).

 

  • Luxe gelaatsverzorging payot - 65€, duur 75 min.

Reinigen, lotion, peeling, vapozon, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen epileren, gelaatsmassage, luxe crèmemasker (speciaal masker met collageen). Tijdens het masker is er een hotstone massage van armen en schouders of hoofdmassage (keuze uit hydraterend, zuiverend, anti-age of kalmerend voor couperose). 

  • Luxe gelaatsverzorging met Germaine de Capuccini - 80€

Time expert rides, antirimpelbehandeling.

  • Mannengelaatsverzorging - 55€, duur 60 min.

De beste gezichtsverzorging voor mannen uit het optimale assortiment van Payot reinigt, hydrateert en verzacht de mannenhuid. 

Klassieke gelaatsverzorging: reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, massage, masker, hotstone massage van armen en schouders. 

Ontdek hier onze producten.