Lastminutes

Met deze pagina willen wij u een schematisch overzicht geven van de nog openstaande mogelijkheden. Het is NIET DE BEDOELING dat u deze deze tools gebruikt om uw sessie vast te leggen. Ga daarvoor terug naar deze site en boek op homepagina door de optie reserveer te selecteren.

Schematisch overzicht

Afhankelijk van het feit of u een sessie van 2 u of 3 u wilt nemen, verschillen de beschikbaarheden. Het kan dus dat een sessie van 3 uur niet meer kan, terwijl een sessie van 2 uur wel nog kan. Vandaar dat we hier twee opties voorzien om u een schematische voorstelling geven van openstaande mogelijkheden (aangeven als "available") Klik op de sessies die u interesseren en de uren komen zichtbaar. Het is mogelijk bij de online boeking (Home pagina - optie reserveer) nog af te wijken van het start uur.

 

Lastminutes wellness 2 uur
Click to Schedule an Appointment

 

 

Lastminutes wellness 3 uur
Click to Schedule an Appointment

 

Hieronder kun je de jongste openstaande sessies vinden geafficheerd op Relaxy  en Lastminute sauna. Ook hier is het NIET DE BEDOELING dat u deze deze tools gebruikt om uw sessie vast te leggen. Druk dus niet op "Boek nu". Ga voor het vastleggen van uw sessie terug naar homepagina en slecteer de optie reserveer.Privé sauna centra in Vlaanderen

 

Wenst u één van deze sessies te reserveren, ga dan naar de home pagina - optie reserveer. Kies het gewenste arrangement  en klik daarna de gewenste datum aan. Selecteer dan iets lager het gewenste uur.