Lastminutes

Met deze pagina willen wij u informeren hoe u kunt nagaan of er voor een welbepaalde datum nog vrije plaatsten zijn. Ga in het menu naar "reserveer online". Selecteer daar het gewenste arrangement. Als u uw selectie hebt gemaakt, verschijnt er een kalender. Uw selecteert daar de gewenste dag en scrolt naar onder zodat u ook het beginuur kunt selecteren. Het einduur wordt automatisch ingevuld. Als u de datum niet kunt selecteren, betekent dit dat er geen vrije plaatsen meer zijn.  Het is mogelijk dat bijvoorbeeld een ontbijtarrangement (dat 3 uur duurt) niet kan, terwijl het wel nog mogelijk is 2 u te reserveren (basisarrangement). 

Als u uw sessie definitief wilt vastleggen, kunt u uw gekozen sessie online vastleggen. Op die manier bent u zeker dat de sessie voor u wordt gereserveerd. U krijgt automatisch een bevestigingsmail. Wilt u daarna uw sessie nog uitbreiden met een maaltijd, kan dat daarna nog steeds via een extra mail (best als antwoord op uw bevestigingsmail).

Bij de selectie van een arrangement, wordt steeds vermeld wat in de sessie is inbegrepen.

 

Hieronder kun je de jongste openstaande sessies vinden geafficheerd op Relaxy  en Lastminute sauna. Ook hier is het NIET DE BEDOELING dat u deze deze tools gebruikt om uw sessie vast te leggen. Druk dus niet op "Boek nu". Ga voor het vastleggen van uw sessie terug naar homepagina en slecteer de optie reserveer online.Privé sauna centra in Vlaanderen

 

Wenst u één van deze sessies te reserveren, ga dan naar de home pagina - optie reserveer. Kies het gewenste arrangement  en klik daarna de gewenste datum aan. Selecteer dan iets lager het gewenste uur.