Kleurenanalyse

Durf te veranderen in haarkleur, snit, make-up  en als laatste durf kleuren te gebruiken, 
u zult zien, u zult stralen!

  

Waarom kleurenanalyse?

Tijdens een kleurenanalyse ontdekt u welke kleuren uw natuurlijke schoonheid naar voren brengen. Een kleurenanalyse helpt u bij het versterken van uw persoonlijke uitstraling, wanneer binnen en buiten met elkaar in harmonie zijn, voelt u u meer uzelf zijn, u hebt meer zelfvertrouwen en kan meer genieten van uw eigen lichaam. Kleding, kleuren en make-up kunnen helpen om uw unieke persoonlijkheid te bekrachtigen en zo om  beter te communiceren met de buitenwereld.

Hoe verloopt een kleurenanalyse?

Ik begin eerst met een korte uitleg van wat zijn warme en koele types, koude en warme kleuren….Het is belangrijk als u zelf winkelt dat u kan zien hoe een warm of hoe een koud kleur eruit ziet.

Daarna  begin ik met enkele vragen, hoe uw haarkleur was als kind of u gemakkelijk bruint,... De ogen worden bestudeerd, huid met huidstalen, en tenslotte de haarkleur. Om een correcte kleurenanalyse te kunnen uitvoeren gebeurt de analyse best overdag, of ‘s avonds met daglichtlampen. Alleen zo zijn de ondertonen van huid en haar goed te zien. Als u gemaquilleerd bent dan wordt de huid eerst goed gereinigd.

Vervolgens gebeurt de analyse met de kleurenanalysedoeken. Doek per doek wordt gedrapeerd voor uw gezicht en ik laat je zien hoe u met sommige tinten ouder of moe lijkt, terwijl u met andere tinten juist een frisse, levendige en harmonieuze uitstraling krijgt. Ook de goud en zilveren doeken worden gebruikt.
Koele types staan fris en jong met de zilveren doek. Het haalt de rozige ondertonen in hun huid naar boven en heldert de ogen op. Met de gouden doek vergeelt hun huid en wallen en kringen worden meer zichtbaar. Warme types krijgen met de gouden doek een egale huidskleur en een warme gouden gloed.
De koperen glans op het haar komt helemaal tot zijn recht met het goud. Met de zilveren doek kan het haar dof lijken en wordt de huid grauw en vlekkerig.

Na de analyse wordt bepaald welke een type u bent. (herfst-, winter-, zomer-, of lentetype) of ligt u ertussen in, dat kan ook! U krijgt dan een pasje, waarin 32 stofjes hangen, dit zijn dan uw kleuren.
Ieder stofje wordt dan langs uw gelaat gedrapeerd en we noteren dan in uw pasje wat uw werkelijke topkleuren zijn m.a.w. kleuren die u heel dicht bij het gelaat mag dragen.
In detail wordt er getoond, welke kleuren u best combineert met elkaar, want sommige types moeten contrasten steken in hun kledij en dan is het wel handig dat u weet welke kleuren u best combineert met elkaar.
Als laatste toon ik u hoe u een dagelijke make-up kan aanbrengen in uw kleuren een fond de teint aangepast aan uw kleurtonen, hoe u de ogen het beste laat uitkomen, welke kleur van lippenstift het best past bij u.

En ook nog wat tips over de keuze van uw haarkleur, wat ook heel belangrijk is, ik toon op de kleurenkaart welke kleuren u best gebruikt (balyage, meschen, kleuren….) en aan de hand van foto’s geef u jullie tips welke snit en haarkleur het best bij uw passen.

kleurenanalyse, maquillage, kleurenpasje en voor & na foto

95 €